Kako lahko prispevam?

DONIRAJTE FUNDACIJI ALENKE
GABRIČ - NIČ VAS NE BO STALO!

Fundacija Alenke Gabrič

Namenite 1 % vaše dohodnine in omogočite, da bomo podelili še več botrstev za mlade glasbenike in štipendij nadarjenim dijakom in študentom občin Kočevje, Kostel, Osilnica, Ribnica, Sodražica, Loški Potok in Velike Lašče.

Fundacija Alenke Gabrič

MONOGRAFIJA »KOČEVSKA«

Vabljeni k nakupu monografije ”Kočevska – Nove zapovedi gozdnate in skrivnostne dežele”. Rotary klub Kočevje je monografijo o Kočevski izdal ob Mednarodnem letu gozdov in ob svoji deseti obletnici delovanja. Z monografijo smo dobili novo in svežo publikacijo, ki bogati predstavo o naši deželi ter njenih izjemnih zanimivostih in naravnih lepotah. Besedilo je prispeval mag. Janez Černač, slikovni del pa je s svojimi avtorskimi fotografijami obogatilo enajst priznanih slovenskih fotografov.

Knjiga šteje 285 strani in vsebuje 145 vrhunskih fotografij, je v formatu 225 x 285 mm, trdih platnic in kvalitetne vezave. Na voljo je v slovenskem, nemškem in angleškem jeziku. Cena za izvod je samo 30 EUR (DDV je že vključen). Celoten izkupiček od prodaje je namenjen Fundaciji Alenke Gabrič, ustanovi za štipendiranje nadarjenih dijakov in študentov in botrstvu za mlade glasbenike.

Za vaša naročila smo dosegljivi na elektronskem naslovu: